Cupa Navigatorului

Prima editie a mini-turneului de fotbal ” Cupa Navigatorilor ” s-a desfasurat intre 13-14 decembrie 2019 la sala Hidrotehnica si s-a bucurat de participarea a sase echipe. „Razboiul” a fost castigat de „puntisti”, echipa Bridge Team, care in finala a invins echipa „mecanicilor”, Culbutorul.

Multumim partenerilor nostri fara de care acest eveniment nu ar fi putut avea loc: Universitatea Maritima Constanta, Maurer Residence Constanta, Autoklass, OCH Hospital, Catalina Ponor Body&Fit, Idu Shipping and Services, Mapa Navigatorului.

Sedinte online de aerobic si consiliere psihologica gratuite

In aceste vremuri deosebite in care schimburile de echipaj se fac foarte greu si navigatorii sunt blocati departe de casa, copiii lor au ocazia sa isi reduca din stresul emotional facand miscare si primind consiliere psihologica gratuita. Asociatia Sportiva „Seamen`s Kids” impreuna cu Catalina Ponor Body-Fit si psiholog Ramona Tutuianu vin in sprijinul copiilor cu parinti navigatori pentru a incerca sa usureze trecerea prin aceste timpuri grele. Un proiect implementat de ACNR.