About Us

Despre noi

Asociatia Comandantilor de Nava din Romania este o organizatie neguvernamentala, non-profit, apolitica si independenta infiintata in 06.12.2018 cu scopul reprezentarii intereselor comandantilor romani, in tara si in strainatate. Obiectivul Asociatiei este de a imbunatati situatia comandantilor romani si integrarea lor sociala si profesionala .


Pentru indeplinirea obiectivelor sale, Asociatia isi propune realizarea urmatoarelor activitati:

• afilierea la IFSMA si accederea in Comitetul Executiv ;
• sa asiste membrii, pe cat ii este in puteri, sa creasca nivelul sigurantei si a competentei pe mare ;
• obtinerea de beneficii de interes profesional, social si educational ;
• acordarea de consultanta si consiliere membrilor Asociatiei, in conformitate cu scopul acesteia ;
• sensibilizarea si colaborarea cu autoritatile publice privind protectia sociala a membrilor Asociatiei, si nu numai ;
• dezvoltarea de programe proprii si in regim de parteneriat cu autoritatile publice din tara si strainatate, in conformitate cu scopul Asociatiei ;
• derularea unor activitati de sponsorizare/mecenat ;
• dezvoltarea unor activitati economice directe in vederea autofinantarii, in concordanta cu scopul Asociatiei;
• impunerea unui rol consultativ in schimbarea metodologiei de examinare in vederea obtinerii brevetului, a membrilor Asociatiei, si nu numai.


De ce sa vii alaturi de noi?

Comandantii romani de nava au o traditie cu o prezenta constanta si importanta in piata fortei de munca internationala. Cu toate acestea , nu exista o asociatie care sa le reprezinte in mod direct interesele la nivel local si mondial, asa cum exista pana si in tari exotice ca Nigeria si Pakistan.

Pana la momentul afilierii, inregistrarea in Asociatie este gratuita. Dupa momentul afilierii, va fi necesara o cotizatie anuala care va fi decisa ulterior, cu care se vor acoperi costurile legate de aceasta afiliere.

In plus, membrii Asociatiei si, in unele cazuri, membrii familiilor acestora au parte de beneficii la anumite servicii efectuate de partenerii Asociatiei. Lista partenerilor se poate consulta in pagina dedicata. Pentru a deveni membru, trebuie completata aplicatia de pe site si trimisa pe mail impreuna cu o copie dupa brevet din care sa reiasa valabilitatea sa.